Informatie & Downloads

Omdat is gebleken dat soms (vaak) interessante stukken ‘verdwijnen’ van internet of een andere plaats krijgen (om welke reden dan ook) maakt Centrum CAM voortaan zo veel mogelijk een PDF-bestand van de betreffende informatie.
Soms is die al als PDF-bestand beschikbaar en anders probeert Centrum CAM er een PDF-bestand van te maken.
In de gevallen waarin dat niet lukt, zal Centrum CAM de informatie kopiëren in een word-bestand waarna Centrum CAM daarvan een PDF-bestand maakt.
Op deze wijze staan de PDF-bestanden binnen het account van Centrum CAM en blijven ze dus beschikbaar.

Van de stukken zal Centrum CAM een korte beschrijving (met omvang en taal) opnemen, zodat u desgewenst kunt kiezen het PDF-bestand direct te downloaden en daarna (desgewenst) kunt printen.

Centrum CAM hoopt u daarmee beter van informatie te kunnen voorzien zonder daarvoor een eindeloze bladzijden met tekst op het beeldscherm te zetten.

Hiernaast zal bij elk stuk (waar mogelijk) ook een link naar het originele stuk op internet worden opgenomen.
Echter: het kan gebeuren dat stukken van internet verdwijnen, dus is het niet gegarandeerd dat u via de ink inderdaad op het stuk terecht komt.

Overigens: de beheerder/eigenaar van deze website, i.c. Centrum CAM, neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de (juistheid) van de opgenomen stukken noch de inhoud daarvan.
Het is derhalve niet mogelijk de beheerder/eigenaar/Centrum CAM op enigerlei wijze verantwoordelijk te stellen voor de inhoud, uitwerking of gevolgen van het lezen, verspreiden of toepassen van de inhoud van deze stukken.

Door op de ’tabbladen’ te klikken, komt u bij diverse categorieën informatie terecht.

NB: Centrum CAM stelt het op prijs als u niet-werkende links even doorgeeft.

Het mag helder zijn dat het opnemen van informatieve stukken enorm veel tijd vergt.
Dat betekend ook, dat deze pagina helaas slechts langzaam zal ‘groeien’.
Centrum CAM heeft een groot archief van documenten die op internet zijn verschenen.
Zoekt u een specifiek document en kunt u het niet vinden: neem dan contact met ons op.

NB: Een deel van de documenten die onder “Info CAM-domein” zijn opgenomen en die ik zelf heb geschreven, zijn ook te vinden onder “Blogs”.